PIERS Z KURCZAKA

Ten temat zawiera 6 odpowiedzi, ma 1 głos i był aktualizowany ostatnio przez  Hades 16 lat temu.

Wyświetla 1 wpisów z $
  • Autor
    Wpisy
  • #7785

    Hades
    Keymaster

    Czesc wszystkim , MAm 18 lat ,cwicze 2 lata  klata-123cm  :trening: lewa 48,5cm a lewa 46,5 cm  rekord na klate na skosie 125 kg  rekord w waskim -ostatnio na serie udalo mi się wziasc an serie 100 kg  mam tendencje do tycia<endomorfik>  A co do tej pieris z kurczaka chcialbym się zapytac ile tego kupujecie za ile i jak przyrzadzacie?????

    #73510

    Hades
    Keymaster

    uwielbiam gotowana piers + oliwa z oliwek + przyprawy (codziennie inne – pieprz. papryka, chili)
    + makaron/ryz

    mniam, mniam

    #73501

    Hades
    Keymaster

    Ja preferuje piers kurczaka + ryz + sosik ten co reklamuja knor Pomysl na kurczaka, to jest zarlo : A i do tego salatka, co dziennie inna

    #73495

    Hades
    Keymaster

    Tylko pieczona , do tego ryz , brokuly( jak są w sklepie) na parze gotowane, jak nie ma to salatka wlasnej roboty , czasami ze 2 ziemniaczki tez pieczone mniam mniam . Ziemniaki juz ale bez ryżu

    #73487

    Hades
    Keymaster

    Tylko gotowany w ziolach Ewentualnie gotowany w koncentracie pomidorowym lacznie z warzywkami Zazwyczaj cztery piersi dziennie

    #73485

    Hades
    Keymaster

    z ryzem i wazywami , gotowane z wazywami albo na kostce rosolowej dla smaku , tez 4 piersi

    #73271

    Hades
    Keymaster

    Ja uwielbiam smazone/duszone (robie w woku to nie wiem w zasadzie to jest smazone tylko w pierwsze 15 sekund, potem wode puszcza i się dusi) razem z sosem chinskim lub slodko kwasnym z lowicza. Jem to do ryżu z soczewica lub makaronu ryzowego. MNIAM!!!!!

Wyświetla 1 wpisów z $

Musisz się zalogować, żeby odpowiedzieć w tym temacie.

Pin It on Pinterest