Dieta niskocukrowa. Masa bez cukru?

#28069

Hades
Keymaster

Witajcie, bardzo ciekawie piszecie panowie. Mam pytanie w zwiazku z tym co piszecie – wspominacie o tluszczach, białkach i weglowodanach – przyznam o weglowodanach do bylo dobre, tresciwe, a napiszcie o jakich tluszczach piszecie roslinnych czy zwierzecych, jakie białka – czy laczyc je razem w pozywieniu? Z tego co wiadomo tluszczy z białkami nie należy laczyc szczegolnie przy typach wolnych (metabolizm). Z tego co się orientuje to szybkie typy metaboliczne są predystynowane do bialek zwierzecych wysoko purynowych a u osob szczuplych gdzie zawartosc ufosforyzowanych nikotynianow (zwiazki energetyczne) puryna zakwasza, np. kurczaki w polaczeniu z odzywkami roslinnymi maja tendencje do mgielkowych bolow glowy, opryszczenia, tendencji szybszego irytowania itd – to z tytulu wychladzania organizmu.Napiszcie wiec Proszę o jakich białkach mowa bom się lekko pogubil.dziekuje z gory za odpowiedz.

Pin It on Pinterest